Alt som glitrer er definitivt disse blendende øreringene

Når det gjelder stiluttalelser, vil øreringer aldri imponere noe antrekk. Øredobber kan gi sjarmen til utseendet ditt nesten umiddelbart. Fra rosa gull til sølv er øreringer i forskjellige former innlagt med lyse og skinnende perler, som definitivt vil gi et dypt inntrykk på mennesker. Fra tradisjonelle jhumkaer eller de minste naglene kan de heve alle vestlige eller etniske klær. Øreringene som helhet er den perfekte definisjonen av allsidighet og personlighet, og de vil definitivt stjele rampelyset hver gang! Selv om du har på deg en ukonvensjonell klesstil, kan du også parre med særegne øreringer for å utstråle sjarmerende sjarm. Disse elegante øreringene som er nøye utvalgt for deg, vil være et flott sted i smykkeskrinet ditt.
Disse øreringene er i rosa gullfarger og dekorert med høykvalitets zirkonkrystaller. De er pakket i en smykkeskrin med en myk rengjøringsduk og ekstra silikonplugger.
Disse øreringene er fra Yellow Chimes og er satt i 18KT rosa gulltoner. Den er foret med skinnende krystaller og har graverte opal blomstermønstre.
Disse øreringene i minste størrelse er i form av en rund kabal, dekorert med kubiske zirkoniumdiamanter og satt på en 925 sterling sølvbase.
De er innlagt på en skinnende sølvbase og hengt med pastellfargede dråpe perler. Disse sølvøreringene er drapert og formet som vanndråper, og designet gjør dem allsidige.


Innleggstid: Jun-17-2021