Hvordan vedlikeholde gullbelagte smykker når det blekner?

1. Hvis de forgylte smykkene ikke blir brukt på lenge, må de tørkes av med en myk klut for å unngå svette flekker på smykkene og forårsake korrosjon, og legg dem i en forseglet pose eller eske for å isolere luften. for å forhindre at smykkene oksiderer og blir gule og svarte.

2. Ikke bruk gullbelagte smykker når du bader i varme kilder eller leker i sjøen, og unngå kontakt med kjemiske løsninger, ellers vil det føre til at en kjemisk reaksjon gjør svart på smykkene dine.

3.Du kan bruke en myk klut til å tørke av den glatte overflaten, den utskårne eller uregelmessige overflaten på smykkene. Du kan bruke en myk tannbørste med litt tannkrem til å skrubbe forsiktig, deretter skyll med vann, tørke med en myk klut, du vil finne at den er lys og ren som ny.

Gullbeleggningen vil definitivt falme til en viss grad, og falmingen av gullbeleggingen vil påvirke pyntegjenstandene. Derfor, for å forhindre at de forgylte smykkene opprettholder ornamentikken, vil vi opprettholde den fra forskjellige bekvemmeligheter for å sikre tiden for disse gullbelagte smykkene å falme Jo lenger det er, jo mindre grad av falming. Ovennevnte metoder kan opprettholde de gullbelagte smykkene godt. I tillegg, hvis vi ofte bruker gullbelagte produkter, kan vi faktisk holde ornamentikken deres veldig bra, fordi fuktigheten i kroppen vår vil sikre at de gullbelagte smykkene ser nye ut.

1


Innleggstid: Feb-01-2021