Uavhengig merke sommer mote elegante øreringer

Fra klemmer og dusker til øreringer og perler, disse individuelle øreringene er perfekte for hverdags sommerbruk.
Selv om vi er store fans av alle typer smykker, selv om vi fremdeles bruker pyjamas, er det et tilbehør som får oss til å føle oss "ferdige" med en gang - men på grunn av masker finner vi at det vi ønsker oss mest nå er øreringer som vil gi mer oppmerksomhet Tiltrukket av ørene våre. Hvis øreflippene dine kan gi litt ekstra kjærlighet, kan du bla nedover for å velge bestselgende øreringer fra The Drop by Stylist.
Uzma Bozai ble inspirert av den opprinnelige kunsthåndverkerkulturen i det indiske subkontinentet for å lage disse duskøreringene for hånd. Vi tror de vil legge til et snev av farger i sommerøreringer.
Selv om tilbehørstrender kommer og går, vet vi at vi alltid kan stole på en av våre sanne kjærlighets-øreringer. Disse ovale bøylene i geometrisk stil er tilgjengelige i 925 sterling sølv eller rent gull, tykke og stilige.
Huggies er den perfekte hverdagsstilen. Dette luksuriøse tilbehøret er parret med bærekraftige ferskvannsperler fra Keshi for å gi avslappende sjarm til ethvert utseende.
Når det gjelder smykker, er gullbøyler en stift som aldri vil gå ut av moten, og det er derfor vi alltid leter etter flere ting for å øke samlingen vår. Men disse Goldie-basketballene fra A Weathered Penny kan være akkurat der vi kansellerte søket vårt; de er perfekte.
Disse utsøkte perleøreringene er tilgjengelige i 925 sterling sølv og 18 karat forgylt roségull eller gult gull som passer til ethvert sommerantrekk.
Når været varmes, begynner de bøhmiske skjellene dypt i hjertet å våkne fra dvalemodus. Plutselig får de glitrende perleøreringene oss til å føle at vi er i en eksotisk ferie - dette er det vi liker med det afrikanske smykkemerket Yala Årsaken til disse Koru-øreringene.
Registrer deg for The Drop, og hver uke vil vi dele 9 må-kjøpe produkter fra uavhengige merker, som alle kan kjøpes fra vår online butikk.


Innleggstid: Jun-08-2021